Kanarian Playa del Inglès

Loppu vuodesta tuli sellainen olo, että nyt on ehkä tullut nähtyä tarpeeksi monta kirkkoa, duomoa ja katedraalia, sekä käveltyä tarpeeksi monta kilometriä rinkka selässä. Nämä tuntemukset yhdistettynä koulu- ja työkiireisiin antoivat aihetta rantaloman varaukselle. 

Päätimme valita kohteeksemme legendaarisen Kanarian, sillä nämä saaret ovat jääneet itseltä liian vähälle huomiolle. Valintakriteereinä olivat aurinko, meri ja hiekka. Päädyimme valitsemaan Play del Inglesin, sillä kerran kohteessa aikaisemmin käyneenä mielessäni hohtivat dyynit. Hiekkaa!

Tarkemmin tutkailtuani huomasin Gran Canarian olevan erittäin monipuolinen matkakohde. Saarella voi harrastaa monipuolisesti eri urheilulajeja, ja lisäksi turistialueen ulkopuolella olevat pienemmät alueet kuulostivat houkuttelevilta. Ja onhan saarella myös omaa viinituotantoakin. 

Varasimme hotelli Escorialin kaikkine mukavuuksineen maaliskuun loppupuolelta.    Loman tarkoituksena on rentoutua, ja yritän oppia olemaan hetken paikoillaan. Katsoo nyt miten sen suhteen käy.

Olen koonnut seuraaviin postauksiin yhteen loman kohokohtia ja maininnan arvoisia hetkiä tai paikkoja. 

Kommentoi juttua